Chilimobil abonnemang

Chilimobil är en ny mobiloperatör som dök upp under 2020 för att ge sig in i den hårda konkurrensen inom mobiltelefoni. Helt ny är operatören inte då de har funnits en tid som mobiloperatör i Norge. Operatören äger inget eget mobilnät utan har valt att hyra in sig på nätet hos Tre.

Som mobiloperatör håller Chilimobil låga priser och erbjuder bland annat ett mobilabonnemang med fri surf, även det till ett lågt pris. Oanvänd surf kan tyvärr inte sparas. Förutom mobiltelefoni erbjuder Chilimobil bredband, iPhones och iPads.

Precis som många av de andra nya lågprisopratörer som på senaste tiden lanserats i Sverige har även Chilimobil valt att skippa betalning via faktura och satsar istället på att kunderna betalar via betalkort. Allt för enkelhetens skull och som kund slipper du därmed också kreditkontroll eftersom du istället betalar i förskott.

Även självservice är något hett bland de nya operatörerna och du kan enkelt sköta ditt abonnemang via Mitt Chilli på hemsidan men du kan också kontakta supporten via olika digitala kanaler.

Du kan här jämföra och läsa om Chilimobil som mobiloperatör och deras abonnemangsformer. Vi listar även aktuella erbjudanden och kampanjer som rör Chilimobil som mobiloperatör.


Mobilabonnemang från Chilimobil passar bäst för

Barn
Ungdom
Vuxen
Senior
Resenär
Student

Chilimobil prisplaner

Detaljerad prisplan Utlandspriser

Extra data

Har du slut på surf? Passa då på att se efter här i listan vad extra surf kostar så kan du klicka dig vidare till vår undersida för att tanka på med mer surf.

Tankning

Priser ovan är vid löpande prenumeration. Vid engångs laddning kostar det 10 kr extra.


Företagsabonnemang

Letar ditt företag efter nya kommunikationslösningar? Då kan du klicka här för att läsa mer om alla de olika prisplaner som operatörerna erbjuder till sina företagskunder.

Företagsabonnemang

Kampanjer & erbjudanden

Viaplay

Just nu får du som ny kund viaplay kostnadsfritt under de två första månaderna.

Läs mer om erbjudandet

Beställ ett abonnemang från Chilimobil nu!

Erbjudanden angivna ovan kan vara tidsbegränsade så beställ ditt Chilimobil abonnemang redan idag för att kunna ta del av erbjudandet.


Vanliga frågor och svar om Chilimobil


Vilket nät använder Chilimobil?

Mobiloperatören Chilimobil använder sig av Tres nät så du får samma täckning som kunderna hos Tre.


Kan jag skaffa abonnemang hos Chilimobil trots betalningsanmärkning?

Ja, även om du har betalningsanmärkningar kan du teckna abonnemang hos Chilimobil. De gör inte någon kreditkontroll utan du betalar i stället i förskott med betalkort.


Får man Viaplay gratis med Chilimobil?

När du tecknar ett nytt abonnemang ingår Viaplay Film & Serier gratis de två första månaderna.


Har Chilimobil någon bindningstid?

Nej, Chilimobil har inga bindningstider så du kan lätt byta operatör när du vill.


Kan man värva vänner och få rabatt?

Ja, för varje vän du värvar får du 10 kronor rabatt i månaden så länge ni båda har Chilimobil. Har du tillräckligt många kompisar som du kan värva kan du sänka din månadskostnad till 0 kr!  • Ingen bindningstid eller uppsägningstid
  • Ingen kreditkontroll
  • Fri surf

Mer info & beställ


Täckning

Chili mobil Täckningskarta över Sverige Fullständig täckningskarta Alla täckningskartor