Karma mobil mobilabonnemang

Karma Mobil är en mobiloperatör med lite äldre användare som målgrupp. De fokuserar på att erbjuda enkla abonnemang som seniorer, som kanske inte riktigt har hängt med i den digitala utvecklingen, kan känna sig trygga med. Deras tjänster är lättillgängliga och enkla att förstå så att även äldre som känner ett större motstånd mot det digitala ska kunna delta i det digitaliserade samhället.

Man behöver dock inte vara pensionär eller över en viss ålder för att teckna ett abonnemang hos Karma Mobil. Alla kunder över arton år är välkomna.

Som kund hos Karma Mobil använder man Telenors nät som har mycket god täckning över större delen av Sverige.

De abonnemang Karma Mobil erbjuder har enkla villkor och saknar dolda avgifter och uppsägningstid. I alla abonnemang ingår fria samtal och meddelanden så att man kan ringa sina nära och kära helt utan begränsningar. De har mindre abonnemang för de seniorer som inte har något större intresse av att surfa och koppla upp sig online med sin mobiltelefon. För de som gärna strömmar filmer online, använder sociala medier och lyssnar på ljudböcker finns det större abonnemang med mer surf.

Som betalningsalternativ erbjuder Karma Mobil faktura - antingen skickas den på papper med posten, över e-post eller som E-faktura via din bank.

Det som gör att Karma Mobil sticker ut jämfört med många av konkurrenterna är att de har satsat på en lättillgänglig kundtjänst som kan nås över telefon, men även över mejl och chatt. Eftersom deras målgrupp är seniorer vill de att det ska vara lätt, även för den som inte är van vid det digitala, att få hjälp och stöd med sitt mobilabonnemang. Deras kundtjänst är bemannad och tillgänglig över telefon under vardagar. Under vardagar kan man även chatta, och det går bra att skicka mejl alla dagar - men de besvaras endast under vardagar.

För den som vill söka upp svar på sina frågor själv har Karma Mobil en Kunskapsbank med svar på de vanligaste frågorna.


Mobilabonnemang från Karma mobil passar bäst för

Barn
Ungdom
Vuxen
Senior
Resenär
Student

Karma mobil prisplaner

Detaljerad prisplan Utlandspriser

Extra data

Har du slut på surf? Passa då på att se efter här i listan vad extra surf kostar så kan du klicka dig vidare till vår undersida för att tanka på med mer surf.

Tankning

Kampanjer & erbjudanden

Din ålder i rabatt

Karma mobil erbjuder just nu din ålder i rabatt de två första månaderna när du tecknar ett mobilabonnemang. Är du 50 år får du 50& rabatt. Är du 65 år får du 65% rabatt osv.

Läs mer om erbjudandet

Läs och lyssna på böcker med Nextory

Som kund hos Karma Mobil får du använda ljudbokstjänsten Nextory helt gratis under 30 dagar. Läs e-böcker och lyssna på ljudböcker helt obegränsat under provperioden.

Läs mer om erbjudandet

UC id Skydd

Om du är kund hos Karma Mobil kan du använda UC id Skydd gratis under två månader. UC id Skydd bevakar dina uppgifter online och meddelar dig om någon tar en kreditupplysning. Om du skulle bli ID-kapad hjälper UC id Skydd till, dygnet runt.

Läs mer om erbjudandet

Beställ ett abonnemang från Karma mobil nu!

Erbjudanden angivna ovan kan vara tidsbegränsade så beställ ditt Karma mobil abonnemang redan idag för att kunna ta del av erbjudandet.


Vanliga frågor och svar om Karma mobil


Har Karma mobil en bra kundtjänst?

Ja, mobiloperatören har valt att satsa på en lättillgänglig kundtjänst eftersom deras vision är att det ska vara lätt för alla, även för äldre, att använda sin mobil och ett mobilabonnemang. För att vara en operatör i den lägre prisklassen är det ett extra plus i kanten att man når support via telefon. För den som föredrar e-post eller chatt går det också bra.


Har Karma mobil några rabatter?

Ja, Karma mobil erbjuder din ålder i rabatt de två första månaderna. Utöver det har de låga priser generellt på sina abonnemang. Se aktuella priser för mobilabonnemang på vår sajt.


Vilket mobilnät använder Karma mobil?

Operatören använder sig av Telenors nät vilket ger god täckning över större delen av Sverige.


Har Karma mobil någon bindningstid?

Nej, som kund hos Karma mobil slipper du bindningstider och uppsägningstider.


Kan jag behålla mitt gamla nummer om jag blir kund hos Karma mobil?

Ja, det går utmärkt att flytta över ditt nuvarande nummer till Karma mobil.  • Din ålder i rabatt
  • Bra täckning i Telenors nät
  • Enklare & tryggare abonnemang

Mer info & beställ


Täckning

Karma mobil täckningskarta över Sverige Fullständig täckningskarta Alla täckningskartor