My Beat mobilabonnemang

Hos My Beat får du mer surf för pengarna. My Beat fokuserar på att göra allting så enkelt som möjligt för sina kunder, och påstår sig vara allt som de stora operatörerna inte är. Hos My Beat så har du ingen bindningstid, ingen faktura avgift och deras kundtjänst är alltid enkel att nå både via telefon, Facebook, hemsidan och via mail.

My Beat erbjuder alla sorters mobilabonnemang ifrån billiga abonnemang med låg surf till större abonnemang med mycket surf.


Mobilabonnemang från My Beat passar bäst för

Barn
Ungdom
Vuxen
Senior
Resenär
Student

My Beat prisplaner

Detaljerad prisplan Utlandspriser

Extra data

Har du slut på surf? Passa då på att se efter här i listan vad extra surf kostar så kan du klicka dig vidare till vår undersida för att tanka på med mer surf.

Tankning

Företagsabonnemang

Letar ditt företag efter nya kommunikations lösningar? Då kan du klicka här för att läsa mer om alla de olika prisplaner som operatörerna erbjuder till sina företagskunder.

Företags abonnemang

Omdöme om MyBeat

MyBeat är en virtuell operatör. Det innebär att de inte har ett eget mobilnät utan använder sig av Telenors mobilnät. Pris och surfmängd är oftast främsta konkurrensmedel för virtuella operatörer och där kan vi se att till exempel Vimla erbjuder mer surf till lägre pris.

En sak som skiljer MyBeat från flera andra virtuella operatörer är att de erbjuder telefonsupport. Många föredrar nog att inte sitta i telefonkö och lösa det via mail eller chatt, men för de som föredrar telefon är MyBeat ett alternativ.

Slutsatsen är att MyBeat är en bra operatör, men att det finns andra som erbjuder mer för pengarna.


Beställ ditt abonnemang från My Beat nu!

Erbjudanden angivna ovan kan vara tidsbegränsade så beställ ditt My Beat abonnemang redan idag för att kunna ta del av erbjudandet.


Vanliga frågor och svar om My Beat


Vilket nät använder My Beat?

Som virtuell operatör använder My Beat mobilnätet hos Telenor vilket innebär att du får samma täckning som kunder hos Telenor.


Har My Beat någon bindningstid?

Nej, du slipper både bindningstid och fakturaavgift hos My Beat.


Har My Beat telefonsupport?

Ja, du når kundtjänst via telefon och kan även nå dem via mail eller chatt.


Kan man köpa mobil hos My Beat?

Ja, om du är intresserad av en nästan ny mobil, det vill säga en recyclad enhet kan du köpa det hos operatören.  • Ingen faktureringsavgift
  • Alltid kontroll
  • Utmärkt täckning

Mer info & beställ


Täckning

Mybeat täckningskarta över Sverige Fullständig täckningskarta Alla täckningskartor