Halebop billiga mobilabonnemang

Halebop billiga mobilabonnemang
Beställ hem ett prisvärt mobilabonnemang ifrån Telias systeroperatör Halebop

Du kommer garanterat bli nöjd med ett mobilabonnemang från Halebop då dem haft Sveriges nöjdaste kunder dem senaste 6 åren irad, helt otroligt. Dem delar nät med Telia och har därför Sveriges i särklass bästa mobiltäckning. Med ett mobilabonnemang ifrån Halebop så Sms:ar du fritt inom hela våran värld (jord klotet)

Med ett mobilabonnemang ifrån mobiloperatören Halebop

Halebop startade hela sin verksamhet under året 2000 och erbjöd då sina tjänster inom mobiltelefoni. Senare under året där efter året 2001 så köptes bolaget upp utav välkända och stora Telia och då lanserade Halebop sitt första mobila kontantkort under år 2002. Men det var inte förrän i slutet av år 2007 som Halebop började med att lansera sitt allra första mobilabonnemang på den svenska marknaden.

Mobiloperatören Halebop har i flertalet år irad varit den mobiloperatör på den svenska marknaden som haft flest Svenska nöjda kunder inom mobilabonnemang enligt en undersökning gjord utav det Svenska kvalitetsindexet SKI.

Du som kund hos Halebop blir som privat konsument alltid garanterad den bästa mobiltäckningen i hela Sverige då operatören Halebop sänds i den välkända Telia’s mobila 4 G nät.

Du kan enkelt via våran webbsida simkort.se först jämföra mobilabonnemang och sedan läsa mer om dem olika prisplanerna som Halebop och andra operatörer erbjuder dig som kund. Utöver det så listar vi även alla aktuella mobil erbjudanden som Halebop och andra operatörer på den svenska mobilmarknaden lanserar löpande, och vi uppdaterar även sidan regelbundet och bidrar alltid därför till att du som kund alltid kan ta del av ny och färsk information inom mobiltelefoni.

 

Rubbet Liten med Fastpris och 2GB surf för endast 169kr per månad

Rubbet Mellan med Fastpris och 6GB surf för endast 269kr per månad

Rubbet Stor med Fastpris och 10GB surf för endast 369kr per månad

Den prisvärda prisplanen Rubbet Liten för 169 kronor per månad från Hallon

från Halebop

 

Med den prisvärda och billiga prisplanen Rubbet liten ifrån operatören Halebop får du ringa upp till 100 stycken fria telefonsamtal och skicka upp till 1000 stycken sms och mms och även surfa fritt med 2GB surf per månad så länge du har kvar ditt abonnemang, för varje månad som går så fylls ditt abonnemang på med 2 nya GB i surfpott.

Du har aldrig någon bindningstid på ditt abonnemang och det innebär att du när det som helst passar dig välja att avsluta ditt eller dina mobilabonnemang med enbart en enda månads uppsägningstid. Jämför mobilabonnemang.

Ett mobilabonnemang ifrån mobiloperatören Halebop passar bäst för som vill ha ett billigt och bra mobilabonnemang med grym täckning över hela Sverige.

Rubbet

Mobiltelefonabonnemanget Rubbet från Hallon lämpar sig extra bra för dig som alltid vill ha extra bra koll på dina mobilkostnader och Rubbet finns alltid i olika storlekar med olika surf mängd. Allt beroende på hur din mobilanvändning ser ut.

 

100 stycken samtal 1000 st sms och mms och 2GB surf med en månadskostnad på 169 kr

600 stycken samtal 6000 st sms och mms och 6GB surf med en månadskostnad på 269 kr

Fria samtal och Fria sms och 10GB surf med en månadskostnad på 369 kr

Hallå

Mobilabonnemanget Hallå är lämpat för dig som inte använder din mobiltelefonen så mycket. Du har alltid en billig och bra minut taxa på alla dina samtal oavsett om det är inom eller utanför Sverige och Norden och kan alltid sms:aa fritt i världens alla hörn.

 

0,19 kr/min 5000 st sms och mm och 0,5GB surf för 99kr

Halebop Student

Det självklara valet för alla studenter ett mobilabonnemang ifrån mobiloperatören Halebop.

 

För enbart 199 kronor i månaden så får du allt detta:

 

Alltid Fria samtal

Alltid Fria SMS

Hela 6GB surf i Telias 4G-nät

Med Halebops student mobilabonnemang kan du som student tecknaett abonnemang sålänge du har en studentlegitimation. Du kan såklart även kombinera detta student abonnemang med en helt ny mobiltelefon av valfri model tex Iphone 7 eller Iphone 7 plus.

 

Telia / Halebop

Företaget Telia Sonera har en  väldigt lång tid bakom sig inom mobiltelefonibranchen, allting startade redan långt tillabak året 1853 med det gamla namnet Televerket som alla känner till. Företaget Televerket var tillbaka på den tiden fortfarande ett statligt ägt företag som själva hade monopol på all telefoni i Sverige ändra fram till sent 80tal.

 

Men sedan den första juli år 1993 bildades aktiebolaget Telia AB som staten satt som ensamma ägare i fram till år 2000 då staten sålde av hela 30 procent utav stamaktierna till det svenska folket genom en börsnotering på Nasdaq Stockholm.

 

Företaget Telia Sonera bildades senare år 2003 när företaget Telia slog sig samman med finska teleofonperatören Sonera och är än idag Sveriges överlägset största teleoperatör inom telefoni och mobiltelefoni samt täcker in hela 99,9 procent utav hela sveriges befintliga land och vatten yta.

Då undrar ni säkert var den sista 0,1 procenten befinner sig, och det vet inte ens vi men det skall vi ta reda på och lansera i en nyhet här på webbsidan. Jämför mobilabonnemang

 

Mobiloperatören Halebop är en Svensk mobiloperatör som ägs utav Telia Sonera och som grundades så sent som år 2000 men tidigt förvärvades utav Telia Sonera redan år 2001. Ända sen den första december år 2007 så erbjuder Halebop alla sina kunder både flera mobiltelefonabonnemang och flera olika kontantkortslösningar.

 

 

Telia Sonera och Halebop är välkända för alla sina super nöjda privatkunder och sitt extremt snabba mobilnät. Telia och Halebop erbjuder sina kunder ett mobilabonnemang och ett gratis kontantkort till alla kunder i åldrar oavsett deras situationer.