Mobilabonnemang ifrån Tre (3)

Mobilabonnemang ifrån Tre (3)

Mobilabonnemang ifrån Tre (3)

Mobiloperatören Tre (3) går under bolagsnamnet Hi3G Access AB och är en komplett mobiloperatör på den europeiska mobilmarknaden som är en av dem världsledande mobiloperatörerna runt om i hela Europa. Mobiloperatören Tre (3) var den första mobiloperatören i Sverige med att lansera ett eget 3Gnät, något som medförde att mobiloperatören fick ett gott avtryck i den svenska mobilmarknaden för mobiltelefoni.

Tre (3) är välkända för att ha väldigt bra mobil täckning i bland annat medelstora och stora städer, inte minst när det handlar om surfhastigheter och surfmängd. Det dem erbjuder är ofantligt stora mängder med mobilsurf till ett väldigt låg och prisvär kostnad. Tre (3) är just därför en mycket bra operatör för dig som använder din surf väldigt mycket i din mobil telefon.

På våran hemsida så kan du med fördel ekelt jämföra Tre’s (3) och andra operatörers mobilabonnemang och olika sorters prisplaner. Vi listar all nödvändig information du behöver och uppdaterar sidan regelbundet med alla nya erbjudanden som operatörerna erbjuder och alla nya kampanjer som gäller deras mobiltelefonabonnemang.

 
Fastpris 0.5 GB 249 kr
Fastpris 2 GB 349 kr
Fastpris 6 GB 449 kr
Fastpris 20 GB 549 kr
Fastpris 50 GB 649 kr

 

Fastpris 249 kr

från Tre

Med Tre:s prisplan Fast pris från mobiloperatören Tre kan du både ringa och sms:a / mms:a helt fritt och även surfa upp till 0.5GB med din mobiltelefon varje månad utan oförutsedda utgifter utöver din månadskostnad.

Du kommer aldrig att ha någon bindningstid och kan därför alltid välja om du skulle vilja att avsluta ditt mobilabonnemang med enbart en enda månads uppsägnings tid.

 

Operatörerna Tre och Hallon

Hi3G Access AB som är mer känt som operatören 3 Tre, lanserades år 1999 på den Svenska mobilmarknaden och var snabbt Sveriges snabbaste växande och nu sveriges tredje största operatör på den svenska mobilmarknaden. Hi3G Access AB ägs av det hongkong baserade företaget Hutchison Whampoa Limited och även endel av företaget ägs utav det välkända Svenska investment bolaget Investor. Tre (3) har etablerat sin verksamhet i både Danmark och Sverige och tidigare var dem även etablerade i vårat grannland Norge, men då det inte var ett vinnande koncept så lade man ner den avdelningen.

 

Tre (3) har i sitt mobilnät hela 7.400 olika basstationer som kan nå ut till imponerande 99% av den  Svenska befolkningen.

 

Mobiloperatören Tre (3) är den snabbaste operatören i ett hastighetstest utfört av analys firman Open Signal. Operatören Tre (3) har enda sen sin start varit välkända för sitt väldigt snabba mobilnät och var den första operatören att lansera sitt helt egna 3-G mobila nät.

 

Mobiloperatören Hallon är en mobiloperatör som lanserades året 2013 och ägs helt utav bolaget Hi3G Access AB. 

Du kan få både mobilabonnemang och kontantkort från både Hallon och Tre (3). Du kan enkelt beställa hem ett gratis kontantkort ifrån båda operatörerna via www.simkort.se

 

 

 

Tre (3) olika mobilabonnemang med olika prisplaner

 

3 Total

Du ringer och sms:ar hur mycket du bara känner för och vill. Du kan använda din mobiltelefon fullt ut året om med Tre’s (3) fast pris mobilabonnemang 3 Total och ta del utav alla fördelar som ett abonnemang med Tre (3) innebär.

 

Fria samtal och Fria sms med 0,5 GB surf för 249kr per månad

Fria samtal och Fria sms med 2 GB surf för 349kr per månad

Fria samtal och Fria sms med 6 GB surf för 449kr per månad

Fria samtal och Fria sms med 20 GB surf för 549kr per månad

Fria samtal och Fria sms med 50 GB surf för 649kr per månad

 

3 Mini

Med 3 mini ringer och sms:ar du till ett väldigt lågt pris.

0,69 kr/min och 0,69 kr/sms med 0,2 GB surf för 49 kr/mån

 

Kampanjer & erbjudanden

Just nu kan du som är emellan 18 och 27 år ta del av 6 GB extra surf helt utan kostnad när du tecknar ett jämför mobilabonnemang hos mobiloperatören Tre (3). Erbjudandet gäller endast när du tecknar upp dig på ett mobilabonnemang med en löptid på 24 månader.

Billiga mobilabonnemang, prisvärda mobilabonnemang, Hallon, Tre, Halebop, Telia mobiltelefon.

Är du studerande kan du ta del av den generösa mobilsurf rabatten helt oavsett din ålder.

Beställ ett abonnemang från Tre nu!