Mobiloperatörer

Mobiloperatörer

Mobllabonnemang

Idag ska vi gå igenom lite vilka olika mobiloperatörer det finns på marknaden och vad deras för och nackdelar är, vilka mobilabonnemang de olika mobiloperatörerna erbjuder.

 

Vimla

Mobil operatören Vimla ägs av Telenor och är deras budget alternativ som har billigare priser och använder sig av samma nät som Telenor. De har begränsad kundtjänst, men allt går att lösa via chat eller mail. Deras mobilabonnemang kan man genom en väldigt smart funktion få ner priset på rejält genom att värva nya medlemmar, du kan teoretiskt sätt få ner din månadskostnad till 0 om du värvar tillräckligt med folk som tecknar mobilabonnemang.

Halebop

Mobiloperatören Halebop erbjuder mycket bra mobilabonnemang med billiga priser. Billiga mobilabonnemang med telefon i priset är väldigt populärt hos Halebop. Det är den operatören som pushar mest på mobilabonnemang med telefon. Halebop ägs av Telia som är Sveriges största och äldsta operatör på Marknaden. De har ett starkt nät och kan via Halebop erbjuda billigast mobilabonnemang.

 

Hallon

Mobilaboperatören Hallon är ett riktigt lågprisalternativ som ägs av mobiloperatören tre. De har ett nyare och modernare nät och är en relativt ny operatör på marknaden om man jämför med operatörer som Telenor, Telia, Tele 2 med mera. Hallon erbjuder bra mobilabonnemang till ett billigt pris. De kör mycket kampanjer, med bra surf potter. Hallon erbjuder billig mobilabonnemang.


Comviq
Mobiloperatören Comviq är en del av Tele2 consernen och sammarbetar när det gäller billiga mobilabonnemang och bra kontantkort. Comviq har enkla lösningar till bra priser. Inget krångel och inga bindningstider. Comviq är en välkänd mobiloperatör på den svenska marknaden och har ett bra rykte som en bra operatör. Kontantkort finner man även hos endel andra operatörer men comviq är den absolut kändaste kontantkorts operatören på marknaden.

Fello
Mobiloperatören Fello är en ny operatör på marknaden med litet utbud, med enkla billiga mobilabonnemang. Allt för att göra det enkelt för kunden, Fello erbjuder inte några abonnemang med mobiltelefon. Inga bindningstider eller någonting annat utan enbart ett par st enkla abonnemang till bra priser. De har inget eget nät utan använder sig av flera av de andra operatörernas mobilnät.

Mybeat

Mobiloperatören mybeat är liknande fello, med billiga mobilabonnemang till bra priser med bra deals.
Inget krångel, inga telefoner eller bindningstider eller annat som kan ställa till det.

De använder sig inte av några egna nät utan förlitar sig på de större operatörerna på marknaden och kan pga det erbjuda billigt mobilabonnemang. Kika in på mybeat för att läsa mer om deras effektiva mobilabonnemang.