Mobiloperatören Hallon

Mobiloperatören Hallon

Mobiloperatören Hallon och dess mobilabonnemang

 

Med ett mobilabonnemang ifrån mobiloperatören Hallon slipper du allt vad de heter med bindningstider och uppsägningstider. Hallon gör ingen kreditkontroll och du ringer alltid billigt till utlandet var du än befinner dig i Sverige. 

 

Hallon är en ganska ny operatör på den svenska mobilmarknaden, dem lanserades på marknaden som en systeroperatör till mobiloperatören tre (3) år 2013. Hallon använder sig och sänder sina radiofrekvenser på samma när som mobiloperatören Tre (3) och täcker därmed in 99% av Sveriges totala yta vilket ger dig ett väldigt bra och tillförlitligt mobilabonnemang som du kan lita på.

 

Hallon var den första mobiloperatören att helt sluta med bindnings och uppsägningstider till sina kunde. Du väljer att bli kund hos Hallon för att du vill det inte för att du inte kan komma ur det, hos mobiloperatören Hallon så stannar kunderna frivilligt. Hallon var även den första mobiloperatören att skippa kreditkontroller, Hallon är mobiloperatören som litar på sina kunder helt enkelt.

 

Hallon har valt att göra mobilanvändandet väldigt enkelt, ifrån att du beställer ditt abonnemang till att du ringer ditt första samtal så skall allt gå väldigt enkelt och smidigt till. Jämför mobilabonnemang här på våran hemsida och du ser ganska fort att Hallon är det bästa och billigaste alternativet.

När du skall välja ett simkort att stoppa i din telefon, välj att göra det med klass, välj ett simkort ifrån mobiloperatören Hallon.

 

Om du skulle vara en student eller en senior över 55 år så får du alltid 50kr rabatt på ditt mobilabonnemang, det tycker dem på Hallon att ni är värda.

 

Du kan enkelt på våran hemsida jämföra och läsa mer om Hallons prisplaner och Hallon som mobiloperatör och vilka deras olika abonnemangs former .är och vilka fördelar dem ha. Vi har även listat alla aktuella erbjudanden som Hallon kommer med och alla deras kampanjer, missa inte det.

 

Hallon mobilabonnemang Liten för endast 99kr per månad

från operatören Hallon

 

Med den prisvärda prisplanen Liten ifrån mobiloperatören Hallon får du ringa upp till 60st mobil samtal, och skicka helt obegränsat med SMS och du kan även surfa i din mobiltelefon för hela 2GB surf varje enskild månad. Surf som du inte använder sparas alltid till nästa månad och för all framtid.

 

Du har varken någon bindningstid eller uppsägningstid hos mobiloperatören Hallon, så efter dem tre första månader har gått och du betalat så lite som 49kr per månad så går det fint att välja att antingen avsluta ditt mobilabonnemang eller att såklart fortsätta med ditt mobilabonnemang till ordinarie pris som endast är 99kr per månad.

 

Mobilabonnemanget Hallon Stor för endast 299kr per månad

från operatören Hallon

 

Med den specifika prisplanen Hallon Stor ifrån mobiloperatören Hallon kan du enkelt både ringa och SMSa fritt och surfa för helt absurba 22GB surf per månad. Den surf du inte använder sparar du automatiskt till framtiden.

 

Du har aldrig någon bindningstid eller uppsägningstid hos Hallon praktiskt va? Så efter att dessa tre månader löpt ut som du endast betalat 149kr per månad för så går det helt fint att avsluta sitt mobilabonnemang eller att helt enkelt fortsätta med detta kanon mobil abonnemang till det billiga ordinarie priset på 299kr / månad.

Hallon Fast pris det mest prisvärda abonnemanget på marknaden

Om du vill få ut max av din valda prisplan och din mobiltelefon med ett fast pris så får du det ifrån Hallon.

 

Här kan du se vad som ingår när du laddar din nya mobiltelefon med ett fast pris ifrån Hallon:

 

 

60st fria sms med 2GB surf för endast 99kr per månad

Fria samtal och fria sms med 22GB surf för endast 299kr per månad

 
Olika kampanjer & heta erbjudanden

Just nu får du som kund hos Hallon hela 22GiggaByte mobilsurf i din mobil istället för vanliga 7 GB när du tecknar dig för ett mobilabonnemang med prisplanen Stor hos mobiloperatören Hallon, men inte nog med det, du betalar endast låga 149kr per månad dem 4 första månaderna och därefter betalar du inte mer än 299kr i månaden).

Och självklart helt utan bindningstid eller uppsägningstid.

 

Ett mobilabonnemang ifrån mobiloperatören Hallon passar bäst för dig som är student eller senior då dem har väldigt förmånliga priser hos Hallon.