Tre abonnemang

Tre (3) eller som bolagsnamnet heter (Hi3G Access AB) är en mobiloperatör som är världsledande runt om i Europa. Tre var först i Sverige med att lansera 3G-nätet, vilket medförde att operatören gjorde ett stort avtryck på den svenska marknaden.

Tre är kända för bra täckning i medelstora/större städer, framförallt när det kommer till surf. De erbjuder stora mängder mobilsurf till ett lågt pris. Tre är därför ett mycket bra val till dig som surfar mycket i telefonen.

På vår sida så kan du jämföra Tres abonnemang och prisplaner. Vi listar information och uppdaterar sidan flitigt med nya erbjudanden och kampanjer gällande deras abonnemang. Du vet väl att du som kund med ett mobilabonnemang alltid har fri musikstreaming med upp till 70GB per månad på alla mobilabonnemang från mobiloperatören Tre.

Få samma täckning och mobilnät hos virtuella operatörer

Visste du att du kan få samma täckning och mobilnät fast med billigare abonnemang hos virtuella operatörer? Kolla in dessa operatörer som skulle kunna passa dig!

Hallon mobilabonnemang

  • Ingen bindningstid eller uppsägningstid
  • Spara oanvänd surf
  • Samtal & SMS ingår

Läs mer om Hallon abonnemang

Chilimobil mobilabonnemang

  • Mobilnät hos Tre
  • Fri surf
  • Ingen kreditkontroll

Läs mer om Chilimobil abonnemang


Mobilabonnemang från Tre passar bäst för

Barn
Ungdom
Vuxen
Senior
Resenär
Student

Tre prisplaner

Detaljerad prisplan Utlandspriser Övriga tjänster

Extra data

Har du slut på surf? Passa då på att se efter här i listan vad extra surf kostar så kan du klicka dig vidare till vår undersida för att tanka på med mer surf.

Tankning

Företagsabonnemang

Letar ditt företag efter nya kommunikationslösningar? Då kan du klicka här för att läsa mer om alla de olika prisplaner som operatörerna erbjuder till sina företagskunder.

Företagsabonnemang

Beställ ett abonnemang från Tre nu!

Erbjudanden angivna ovan kan vara tidsbegränsade så beställ ditt Tre abonnemang redan idag för att kunna ta del av erbjudandet.


Vanliga frågor och svar om Tre


Vilka operatörer delar nät med Tre?

I mobilnätet hos Tre finns även Hallon och Chilimobil som är två operatörer med mycket prisvärda abonnemang. Om du har bra täckning med Tre får du samma täckning hos dessa billigare alternativen.


Har Tre någon bindningstid?

Nej, operatören har valt att inte ha någon bindningstid när du tecknar mobilabonnemang.


Finns det familjeabonnemang hos Tre?

Ja, med ett familjeabonnemang hos Tre lägger du till fler användare för en lägre kostnad så att det blir billigare än att köpa separata abonnemang. Alla får eget nummer samtidigt som ni kan dela på surfen från huvudabonnemanget.


Kan man surfa med 5G hos Tre?

Ja, med abonnemanget 3Flexibel på minst 15 GB surf får du ett mobilabonnemang som är 5G redo. Sedan behöver du en 5G-kompatibel mobil och att det finns täckning för 5G där du ska använda mobilen.  • Stor surfmängd till ett lågt pris
  • Fri musikstreaming
  • Schyssta deals till dig mellan 18-27 år

Mer info & beställ

Täckning

Tre täckningskarta över Sverige Fullständig täckningskarta Alla täckningskartor