Comviq abonnemang

Comviq som är en del av Tele2 har funnits länge på marknaden för mobilabonnemang och alltid marknadsfört sig via sin slogan ”billigt, billigt, billigt.” Något som blir allt ovanligare bland lågprisoperatörer är att samtidigt kunna köpa en mobil när du tecknar ett mobilabonnemang. Comviq erbjuder mobiler och dessutom bredband.

De har Sveriges billigaste så kallade fast pris abonnemang, där du som konsument kan ringa och sms:a fritt. De har dessutom olika typer av varianter på sitt fast pris abonnemang där du beroende på saldo kan få olika mängd surf beroende på hur mycket du önskar att surfa för.

Du kan här jämföra och läsa mer om Comviqs alla olika mobilabonnemang, vad de innefattar och hur mycket de kostar per månad.

Vi listar även erbjudanden som Comviq lanserar, vi uppdaterar dagligen vår hemsida för att se till att du som besökare alltid får färsk information.


Comviq abonnemang passar bäst för

Barn
Ungdom
Vuxen
Senior
Resenär
Student

Comviq prisplaner

Detaljerad prisplan Utlandspriser
Detaljerad prisplan Utlandspriser
Detaljerad prisplan Utlandspriser

Extra data

Har du slut på surf? Passa då på att se efter här i listan vad extra surf kostar så kan du klicka dig vidare till vår undersida för att tanka på med mer surf.

Tankning

Comviq Hämta direkt - Hämta mobilen direkt

Är du också trött på att vänta på din mobil när du beställt ett abonnemang online? Comviq har satt upp ett samarbete med Pressbyrån och 7-Eleven.


Beställ ditt abonnemang med mobiltelefon online på Comviqs hemsida och hämta din telefon i närmaste Pressbyrå eller 7-Eleven butik direkt.

Läs mer om Comviq ToGo

Företagsabonnemang

Letar ditt företag efter nya kommunikations lösningar? Då kan du klicka här för att läsa mer om alla de olika prisplaner som operatörerna erbjuder till sina företagskunder.

Företags abonnemang

Kampanjer & erbjudanden

Student eller Senior?

Är du student eller senior kan du få abonnemangen Fastpris till ett rabatterat pris.

Läs mer om erbjudandet

Beställ ett abonnemang från Comviq nu!

Erbjudanden angivna ovan kan vara tidsbegränsade så beställ ditt Comviq abonnemang redan idag för att kunna ta del av erbjudandet.


Vanliga frågor och svar om Comviq


Har Comviq någon bindningstid?

Om du beställer ditt abonnemang separat utan mobil så är där ingen bindningstid på abonnemanget. Med mobil så gäller en bindningstid på 24 månader.


Har Comviq barnabonnemang?

Ja, för barn under 18 år finns det särskilda abonnemang för barn.


Är det studentrabatt på Comviqs mobilabonnemang?

Som student kan du få studentrabatt och aktuella priser hos Comviq hittar du inne på vår sajt.


Finns det seniorabonnemang hos Comviq?

Ja, det finns särskilda abonnemang för seniorer och pensionärer från och med 55 års ålder. Se Comviqs seniorabonnemang här.


Kan man köpa mobil när man tecknar abonnemang hos Comviq?

Ja, det går bra att även köpa mobil när du tecknar abonnemang online. Har du riktigt bråttom att få mobilen kan du dessutom hämta mobilen direkt när du fått bekräftelse på ditt abonnemang genom tjänsten Comviq Hämta direkt och hämta ut den på en pressbyrå eller 7-Eleven butik.  • Inga bindningstider
  • Sveriges billigaste fastpris abonnemang
  • Surfa i upp till 80 Mbit/s i 4G-nätet

Mer info & beställ


Täckning

Comviq täckningskarta över Sverige Fullständig täckningskarta Alla täckningskartor