Comviq abonnemang

Comviq fick under året (2015) pris för att ha Sveriges nöjdaste privatkunder inom mobiltelefoni. Comviq satsar hårt på att vara billiga med deras nya slogan ”billigt, billigt, billigt.”

De har Sveriges billigaste så kallade fast pris abonnemang, där du som konsument kan ringa och sms:a fritt. De har dessutom olika typer av varianter på sitt fast pris abonnemang där du beroende på saldo kan få olika mängd surf beroende på hur mycket du önskar att surfa för.

Du kan här jämföra och läsa mer om Comviq’s alla olika mobilabonnemang, vad de innefattar och hur mycket de kostar per månad.

Vi listar även erbjudanden som Comviq lanserar, vi uppdaterar dagligen vår hemsida för att se till att du som besökare alltid får färsk information.


Comviq abonnemang passar bäst för

Barn
Ungdom
Vuxen
Senior
Resenär
Student

Comviq prisplaner

Detaljerad prisplan Utlandspriser
Detaljerad prisplan Utlandspriser

Extra data

Har du slut på surf? Passa då på att se efter här i listan vad extra surf kostar så kan du klicka dig vidare till vår undersida för påtankningar.

Tankning

Comviq ToGo - Hämta mobilen direkt

Är du också trött på att vänta på din mobil när du beställt ett abonnemang online? Comviq har satt upp ett samarbete med Pressbyrån och 7-Eleven.


Beställ ditt abonnemang med mobiltelefon online på Comviq’s hemsida och hämta din telefon i närmaste Pressbyrå eller 7-Eleven butik direkt.

Läs mer om Comviq ToGo

Företags abonnemang

Letar ditt företag efter nya kommunikations lösningar? Då kan du klicka här för att läsa mer om alla de olika prisplaner som operatörerna erbjuder till sina företagskunder.

Företags abonnemang

Kampanjer & erbjudanden

Student eller Senior?

Är du student eller senior kan du få abonnemangen Fastpris mellan eller stor till ett rabatterat pris.

Läs mer om erbjudandet

Beställ ett abonnemang från Comviq nu!

Erbjudanden angivna ovan kan vara tidsbegränsade så beställ ditt Comviq abonnemang redan idag för att kunna ta del av erbjudandet.


  • Sveriges nöjdaste kunder 2015
  • Sveriges billigaste fastpris abonnemang
  • Surfa i upp till 80 mbit/s i 4G-nätet

Mer info & beställTäckning

Fullständig täckningskarta Alla täckningskartor