Fello mobilabonnemang

Fello är en mobiloperatör som lanserades av ett syskonpar som var trötta på dyra och krångliga mobilabonnemang och därför beslutade sig för att starta en egen mobiloperatör. De lanserade våren 2015 deras första mobilabonnemang.

Du ringer, sms:ar och mms:ar hur mycket du vill, och inte finns det varken någon bindningstid eller uppsägningstid heller. Fello använder sig av Telias nät och har därför Sveriges bästa täckning. Det enda du behöver tänka på när du ska byta till Fello är vilken mängd surf du behöver.

För pensionärer och studenter är Fello ett ypperligt alternativ då dem erbjuder dubbel mängd surf till alla pensionärer och studenter.

Vi listar nedan de alternativ på abonnemang som Fello erbjuder sina kunder. Vi listar även alla befintliga och aktiva kampanjer som operatören har.


Mobilabonnemang från Fello passar bäst för

Barn
Ungdom
Vuxen
Senior
Resenär
Student

Fello prisplaner

Detaljerad prisplan Utlandspriser
Detaljerad prisplan Utlandspriser
Detaljerad prisplan Utlandspriser

Extra data

Har du slut på surf? Passa då på att se efter här i listan vad extra surf kostar så kan du klicka dig vidare till vår undersida för att tanka på med mer surf.

Tankning

Företags abonnemang

Letar ditt företag efter nya kommunikations lösningar? Då kan du klicka här för att läsa mer om alla de olika prisplaner som operatörerna erbjuder till sina företagskunder.

Företags abonnemang

Kampanjer & erbjudanden

Halva priset i tre månader

Fello erbjuder just nu halva priset de tre första månaderna när du tecknar ett mobilabonnemang.

Läs mer om erbjudandet

Beställ ett abonnemang från Fello nu!

Erbjudanden angivna ovan kan vara tidsbegränsade så beställ ditt Fello abonnemang redan idag för att kunna ta del av erbjudandet.


  • Endast ett abonnemang, till ett lågt pris
  • Sveriges bästa täckning i Telias nät
  • Dubbelt så mycket surf till studenter & seniorer

Mer info & beställ


Täckning

Fello täckningskarta över Sverige Fullständig täckningskarta Alla täckningskartor