Fibio abonnemang

Fibio är en ny mobiloperatör och är än så länge den enda operatören som erbjuder prisgaranti och täckningsgaranti! Operatören använder sig av mobilnätet hos Telenor som täcker 90% av Sveriges yta.

Som operatör erbjuder Fibio i sitt utbud både mobilabonnemang, mobilt bredband och hemtelefoni utan bindningstid och du kan byta fritt mellan olika abonnemang inom samma tjänst.

Mobiloperatören Fibio har valt att satsa på sin kundservice med många kontaktvägar genom telefon, e-post och sociala kanaler. Vill du slippa telefonköer kan du välja att bli uppringd på en tid som passar dig. Något annat unikt hos Fibio är att de lovar att svara inom en viss tid. Kan de inte hålla sitt löfte bjuder de på 3 GB extra surf!

Du kan här jämföra och läsa om Fibio som mobiloperatör och deras abonnemangsformer. Vi listar även aktuella erbjudanden och kampanjer som rör Fibio som mobiloperatör.


Mobilabonnemang från Fibio passar bäst för

Barn
Ungdom
Vuxen
Senior
Resenär
Student

Fibio prisplaner

Utlandspriser
Utlandspriser
Utlandspriser

Kampanjer & erbjudanden

Viaplay Filmer & Serier

Just nu får du som ny kund Viaplay Filmer & Serier kostnadsfritt i 2 månader. Vill du därefter fortsätta prenumerera på tjänsten kostar det 129 kr per månad.

Läs mer om erbjudandet

Omdöme om Fibio

Fibio är en nystartat operatör, som har mycket att bevisa på en konkurrensutsatt marknad. Fibio är en virtuell operatör, vilken innebär att de inte har något egen mobilnät utan använder Telenors mobilnät. Konkurrensen mellan de virtuella operatörerna är låg och oftast är priset och surfmängden deras främsta konkurrensmedel. Fibios erbjuder mycket surf, men till priset som är något högre än till exempel Hallon och Vimla. Vi tycker Fibio är ett vettigt alternativ, samtidigt som vi tycker att det finns bättre alternativ.

Beställ ett abonnemang från Fibio nu!

Erbjudanden angivna ovan kan vara tidsbegränsade så beställ ditt Fibio abonnemang redan idag för att kunna ta del av erbjudandet.


Vanliga frågor och svar om Fibio


Vilket nät använder Fibio?

Operatören har valt att använda sig av Telenors nät. Fibio erbjuder dessutom täckningsgaranti vilket innebär att om det inte finns någon täckning där du bor eller täckningen inte fungerar som den ska kan du använda deras täckningsgaranti.


Har Fibio någon bindningstid?

Nej, operatören har ingen bindningstid vilket gör det lättare att kunna byta om du behöver det.


Finns det telefonsupport hos Fibio?

Ja, operatören har valt att satsa på en bra kundservice med både telefonsupport och att du kan nå supporten via e-post och sociala medier. Mobiloperatören lovar att svara inom en viss tid och om de inte kan hålla det får du som kund 3 GB extra surf. Du kan till och med välja att bli uppringd på en tid som passar dig!


Får man studentrabatt med Fibio?

Ja, operatören har prisvärda studentabonnemang för dig som är student och letar studentrabatter. Fibio har också ofta bra erbjudande med extra rabatter för de första månaderna.


Har Fibio seniorabonnemang?

Ja, för dig som är senior eller pensionär och har fyllt 55 år finns det seniorabonnemang med bra priser. Det finns ofta kampanjer där du också får extra rabatt de första månaderna.  • Mobilnät med Telenor
  • Stor tillgänglighet på kundservice
  • Ingen bindningstid

Mer info & beställ


Täckning

Fibio täckningskarta över Sverige Fullständig täckningskarta Alla täckningskartor