Hallon abonnemang

Hallon är en ny mobiloperatör som kom in på den Svenska mobilmarknaden 2013 som en systeroperatör till den kända mobiloperatören Tre (3).
Hallon sänder därför sina signaler i samma nät som Tre och täcker därmed upp till 99% av Sveriges yta.

Hallon var den första operatören med att slopa bindningstider och uppsägningstider helt. De gör heller inga kreditkontroller på sina kunder utan väljer att som de själva uttrycker det ”lita på sina kunder”.

De har valt att satsa på att göra det hela enkelt, från beställning av ett startpaket till ett fullt fungerande simkort i din mobiltelefon.

Hallon erbjuder även alla studenter och seniorer (55+) på 50 kr rabatt på alla deras mobilabonnemang.

Du kan här jämföra och läsa om Hallon som mobiloperatör och deras abonnemangsformer. Vi listar även aktuella erbjudanden och kampanjer som rör Hallon som mobiloperatör.


Mobilabonnemang från Hallon passar bäst för

Barn
Ungdom
Vuxen
Senior
Resenär
Student

Hallon prisplaner

Detaljerad prisplan Utlandspriser
Detaljerad prisplan Utlandspriser

Extra data

Har du slut på surf? Passa då på att se efter här i listan vad extra surf kostar så kan du klicka dig vidare till vår undersida för påtankningar.

Tankning

Priser ovan är vid löpande prenumenation. Vid engångs laddning kostar det 10 kr extra.


Företags abonnemang

Letar ditt företag efter nya kommunikations lösningar? Då kan du klicka här för att läsa mer om alla de olika prisplaner som operatörerna erbjuder till sina företagskunder.

Företags abonnemang

Kampanjer & erbjudanden

Extra surf

Hallon Stor

Just nu får du hela 22 GB mobilsurf (istället för 7 GB) när du tecknar mobilabonnemang Stor 22GB hos Hallon, du betalar dessutom endast 99 kr de tre första månaderna (därefter 299 kr/mån).

Läs mer om erbjudandet
Hallon Liten

Tecknar du däremot ett Hallon Liten fast pris abonnemang så betalar du endast 49kr/mån de tre första månaderna och efter det enbart 99kr/mån, det ingår även 50GB extra surf när du tecknar abonnemanget liten.

Läs mer om erbjudandet
Hallon Stor 2GB

Tecknar du Hallon mobilabonnemang Stor 2GB så betalar du nu endast 75kr per månad dem 3 första månaderna. Helt utan bindningstid och uppsägningstid.

Läs mer om erbjudandet

Beställ ett abonnemang från Hallon nu!

Erbjudanden angivna ovan kan vara tidsbegränsade så beställ ditt Hallon abonnemang redan idag för att kunna ta del av erbjudandet.


  • Ingen bindningstid eller uppsägningstid
  • Ingen kreditkontroll
  • Ring billigt till utlandet

Mer info & beställTäckning

Fullständig täckningskarta Alla täckningskartor