Gratis kontantkort

Skillnaden på ett abonnemang och ett kontantkort

Här på mobilabonnemanget.se så har vi listat dem största mobiloperatörer som erbjuder sina kunder ett mobilabonnemang. När du använder ett mobilabonnemang så betalar du en fast avgift varje månad för att alltid ha tillgång till din telefon. Det kan i många fall vara en fördel, men även det klassiska kontantkortet har sina fördelar.

Med ett kontantkort kan du ha en väldigt låg månadskostnad då du enbart betalar när du använder dig utav din mobiltelefon. Använder du inte din telefon på någon månad så behöver du alltså inte betala någonting alls.


Val av operatör

Telia, Tre, Tele2 och Telenor är våra fyra stora operatörer i Sverige som äger sina egna nät. Utöver dem fasta operatörerna så finns det ett stort utbud av virtuella operatörer som till skillnad mot dem fyra stora inte äger sitt eget nät utan hyr in sig på dem andras. Utbudet på kontantkort hos dem virtuella operatörerna är väldigt litet och begränsat så vi har valt att inte ha dem med på våran lista.


Priser

Det erbjuds olika prisplaner beroende på om du ringer, smsar eller surfar mycket. Det finns ett stort urval av prisplaner att välja mellan. Det finns även bra erbjudanden för dig som ringer utomlands. Hur mycket du vill tanka på din telefon avgör du helt själv och det finns flera olika saldon att välja emellan.


Sammanfattningsvis

Det bästa alternativet enligt oss är att helt enkelt ha både ett abonnemang och ett kontantkort. Eftersom du inte betalar någonting alls för ditt kontantkort när du inte använder det så medför det ingen extra månads kostnad, utan du tar enbart del av fördelarna som ett kontantkort medför.


Beställ gratis kontantkort

Du kan enkelt beställa hem ett helt kostnadsfritt kontantkort helt utan frakt eller startkostnad via våran hemsida. Du kan gå in och jämföra de olika operatörernas kontantkort på exakt samma sätt som du jämför mobilabonnemang här på sidan. När du sedan hittat den mest prisvärda prisplanen så beställer du hem ett gratis kontantkort från den operatören och tankar på det med den valda prisplanen och så kan du börja använda ditt nya kontantkort.