Abonnemang trots betalningsanmärkningar

Abonnemang trots betalningsanmärkningar

Alla vet hur viktigt det är i dagsläget att ha en fungerande mobiltelefon med ett tillhörande telefonnummer. Många mobiloperatörer låter inte dig som har betalningsanmärkningar teckna ett mobilabonnemang och erbjuder istället kontantkort, men det finns undantag och dem ska vi gå igenom här.

I dagsläget har drygt 600 000 svenskar en betalningsanmärkning enligt Upplysningscentralen (UC) som gör det besvärligt och ibland omöjligt att teckna löpande avtal som f.eks mobilabonnemang och liknande tjänster, många väljer då istället att använda sig utav kontantkort i sin mobiltelefon, men det finns alternativ även för dig med betalningsanmärkningar som möjliggör ett tecknande av mobilabonnemang.

För närvarande finns det tre olika mobiloperatörer som erbjuder mobilabonnemang för dig med betalningsanmärkningar.

Comviqs alternativ Fastpris Go! är ett alternativ som är möjligt att teckna för dig med betalningsanmärkningar och där ingår fria samtal och sms till alla inom Sverige.

Fello erbjuder också mobilabonnemang till dig med betalningsanmärkningar, hos Fello kan du få alla deras alternativ även fast du har betalningsanmärkningar och det ingår alltid fria samtal sms och mms inom Sverige med varierande surfpott.

Hallon är den tredje mobiloperatören som erbjuder mobilabonnemang till personer med betalningsanmärkningar. Väljer du Hallon kan du ringa, smsa och mmsa hur mycket du vill inom Sverige med väldigt hög surfpott helt obegränsad utav dina betalningsanmärkningar.

Men sen har vi även två andra alternativ på mobiloperatörer som kan erbjuda dig ett mobilabonnemang efter att dem granskat din nuvarande ekonomiska situation och gjort en individuell bedömning av fallet. Dessa två operatörer är Tele2 och Tre som efter din ansökan om ett mobilabonnemang gör en granskning av dig och tar ett beslut om dem låter dig teckna ett mobilabonnemang eller hänvisar dig till att istället välja deras kontantkortslösningar.

Hallon var den operatör som först erbjöd möjligheten att teckna mobilabonnemang för dig med betalningsanmärkningar, eftersom detta var väldigt populärt så följde även Comviq och Fello efter i samma riktning.