Android 7.1.1.

Android 7.1.1.

Det ser ut att ett nytt företag håller på att gå in på smartphonearenan, eftersom spelets perifera varumärke Razer kommer att meddela sin första handenhet den 1 november.

 

Men trots den lilla lanseringen har namnet på telefonen, som vi nu kallar Razer Phone, fortfarande inte läckt, och vi har hittills hittat en möjlig bild av det.

 

Bilden vi pratar om är inte den ovanstående - det är Razers Power Bank laddare - men du kan se den längre ner på sidan.

 

Den nya bilden, plus en tidigare speciell läcka, ger oss en rimlig uppfattning om vad vi kanske kan förvänta oss av den spelfokuserade Razer Phone på många sätt, och du hittar alla detaljer nedan.

 

Kom till saken

 

Vad är det? Razers första smartphone

När är det ute? Meddelas den 1 november

Vad kostar det? Förmodligen mycket

Razer Phone Releasedatum och pris

 

 

 

Razers webbplats dröjer ett telefonmeddelande den 1 november

Razer-telefonen kommer att meddelas den 1 november, eftersom Razer har plågat lanseringen på sin webbplats, men har ännu inte bekräftat tidpunkterna för evenemanget ännu.

 

Hur snart efter meddelandet kan du köpa Razer Phone, eller hur mycket det kostar, förblir också ett mysterium för nu.

 

Men vi förväntar oss att det kommer att bära ett avancerat pris, eftersom läckta specifikationer föreslår att det kommer att bli ett flaggskeppsapparat, så vi skulle kunna föreställa dig att du måste betala upp till $ 700 (600 £, 1 000 USD).

 

Razer Phone design och skärm

 

Hetaste läckor:

 

En blockig design

En 5,7-tums QHD-skärm

Hittills har vi bara sett en läckt bild av Razer Phone och den visar inte hela handenheten.

 

Skottet, som uppenbarligen uppnåtts av en ovannämnd insider och delad av TechByte, visar bara hälften av telefonens baksida, men vi kan ta reda på några detaljer från det.

 

Den har en blockig, vinkelformad design, som väldigt liknar Nextbit Robin, vilket inte är någon överraskning, eftersom Razer har köpt Nextbit.

 

 

 

Om det här är Razer Phone ser det ut som Nextbit Robin. Kredit: TechByte

Den visas i svart här och medan det kan komma i andra färger är det möjligt att svart blir det enda alternativet, eftersom Razer är förtjust i den färgen. Konstigt men det finns inget tecken på det gröna som Razer också brukar använda på sina produkter.

 

Bakre är vanlig än en stor vit Razer-logotyp. Det är svårt att berätta vad Razer Phone är gjord av, men med tanke på de troliga avancerade specifikationerna skulle vi förvänta oss ett metall- eller glasfall snarare än en plast.

 

Andra synliga detaljer inkluderar en dubbellinsskamera och två små knappar på vänstra kanten, som sannolikt styr volymen.

 

Det finns inga bilder på skärmen, men en GFXBench-notering antyder att den kommer att ha en 5,7 tum 1,440 x 2,560 en.

 

Det är en vanlig QHD-upplösning, vilket tyder på att Razer Phone antagligen kommer att ha ett 16: 9 bildförhållande, istället för att välja en mer bredbildsdesign som Samsung Galaxy S8 och några andra senaste telefoner.

 

TechRadar's tag: Vi har bara sett en bild av telefonen så det kan mycket väl gå fel, men det ser övertygande ut, med tanke på Nextbit Robin-liknande design. Skärmspecifikationerna är också trovärdiga om detta ska vara en flaggskepps telefon.

 

Razer Phone kamera och batteri

 

Hetaste läckor:

 

En 12MP-kamera med dubbla objektiv

Den enda riktlinjen vi har sett för Razer Phone listar en 12MP bakre kamera, men det finns inget omtalande om en dubbellinsen, trots att den bild vi har sett verkar ha en dubbellinsskamera.

 

I referenslistan finns också en 4K-videokamera och en 8MP-framåtvänd kamera, men andra än HDR och en blixt på den bakre kameran finns inget ord på vilka funktioner och lägen dessa kameror kommer att ha.

 

När det gäller batteriet är det fortfarande okänt för tillfället, men vi förväntar oss att se en relativt stor en om Razer Phone ska placeras hos spelare, vilket sannolikt kommer att vara företagets arv.

 

TechRadar's take: En dubbel-lins 12MP bakre kamera och en 8MP front-facing en är ganska standard flaggskeppsspecifikationer, så de är trovärdiga.

 

Razer Phone OS och ström

 

Hetaste läckor:

 

7,5 GB RAM för spelkraft

En Snapdragon 835 chipset

Annons

 

Vi är återigen beroende av det referensvärde vi har sett här, men det föreslår att Razer Phone kommer att ha en Snapdragon 835-chipset och ett Adreno 540-grafikkort, vilket skulle göra det till en match för LG V30 och USA version av Samsung Galaxy Note 8.

 

Om det inte stämmer överens med dessa telefoner är RAM, eftersom Razer Phone antas ha 7,5GB av grejerna, vilket är mer än nästan alla andra smartphones - även om det finns en version av OnePlus 5 med 8GB.

 

Det kan låta som överkill men det är faktiskt trovärdigt, eftersom Razer Phone sannolikt kommer att utformas för avancerade mobila spel, som behöver all kraft det kan få.

 

Vi kan inte vara säkra på det, men eftersom Razer främst är ett spelföretag är det mycket troligt, speciellt som Razers VD har tidigare nämnt att skapa en mobilenhet "speciellt inriktad mot spelare" och eftersom teasersidan på Razers webbplats innehåller "klocka , lyssna, spela "i webbadressen.

 

Operativsystemet är under tiden mycket sannolikt att vara Android, och faktiskt den riktning vi har sett listor Android 7.1.1.

 

Sedan och