De bästa iPhone-appar till nedladdning 2017

De bästa iPhone-appar till nedladdning 2017

Bästa iPhone apps 2017

 

Appar är hörnstenen i Apples iOS-plattform. Ekosystemet är vad som ställer Apples mobilplattform förutom sina rivaler, och iPhone-apparater av högsta kvalitet är vanligtvis bäst i klassen.

 

Men som i någon appbutik är det ibland svårt att ta reda på vad som verkligen är de bästa programmen, de som sticker ut från resten och erbjuda ett verktyg eller en tjänst som ligger långt ifrån allt som är tillgängligt.

 

Det finns ett större problem att tänka på här: med över en miljard nedladdningar från App Store kan det vara en mardröm som försöker utarbeta vilken titel som är för dig.

 

Forskning från analyticsfirma AppAnnie föreslår att den genomsnittliga personen använder nio appar per dag, inklusive de inbyggda alternativen - och på iPhone finns det mer påfrestande på kreativitet.

 

Frågan där är det som är bra för dig, och vad som är överflödigt. Till exempel finns det massor av strålande väderapp där ute, många med spännande funktioner och vackra gränssnitt. Eller väckarklockor som kan ansluta till de lokala transportnyheterna och väcka dig tidigare om ditt tåg körs sent.

 

Men de kan inte vara till nytta för dig om du tittar ut genom fönstret för att se hur våt det är och alltid gå upp i tillräckligt bra tid för att aldrig vara sent för arbete.

 

Vad är den bästa telefonen 2017?

Så vi har gjort det hårda arbetet för dig - kolla in vad som är nytt och stiga upp i App Store-diagrammen varje vecka och körsbären väljer de bästa titlarna för att lägga till vår regelbundet roterade ranking.

 

Denna uppbyggnad sammanställer våra favoriter, från kreativa verktyg av högsta kvalitet och videoredigerare till de finaste produktsatserna och de sociala nätverksklienterna.

 

Och förutom vår fortsatta lista över det absolut bästa, lägger vi varje vecka till våra val för de senaste och bästa nya eller uppdaterade programmen, så kolla ofta igen.

 

Även om du inte har en iPhone just nu är det värt att läsa om vad som är tillgängligt om du funderar på att investera i iPhone 7

 

eller till och med en av de äldre modellerna (om du behöver mer information, kolla in vår lista över de bästa iPhonesna) - men observera att vissa av dessa titlar bara fungerar med modeller från iPhone 5S och senare.

 

Ny den här veckan: CARROT Weather

 

$ 3.99 / £ 3.99 / AU $ 5.99

 

 

CARROT Weather omprövar väderapp, för det mesta som helvete av en arg AI som till synes vann "mest sannolikt att döda folk i sin sömn" -pris över HAL. Visst, du får de vanliga nedbördsvarningarna, timmarsprognoserna och de veckovisa utsikterna, men de levereras alla med ett lag av snark.

 

Investera i den utmärkta skärmen i dag och CARROT kommer "LOL" om det kommer att regna. Om det är soligt hoppas hon få tanlinjer, kalla dig en köttväska och föreslår att du får det bästa av det fina vädret - "annars".

 

Det är unikt underhållande i sin App Store-kategori, men också användbar, färgstark och konfigurerbar. Kartorna är dåliga (även om de gör ett hemligt platsspel), och några användbara inställningar lurar bakom IAP, men annars är det en av de bästa - och säkert de roligaste - väderapparna för iPhone.