Därför är Sky Mobile den perfekta matchningen för

Därför är Sky Mobile den perfekta matchningen för

Därför är Sky Mobile den perfekta matchningen för den briljanta iPhone 8

 

Alla pratar om iPhone 8 och iPhone 8 Plus från Apple. Om du planerar att köpa någon av de helt nya telefonerna från Apple, bör du kolla in planerna på Sky Mobile.

 

Erbjudanden börjar på bara £ 32 per månad på Sky Mobile för den nya iPhone 8, plus det finns många bra fördelar som inget annat brittiskt nätverk erbjuder.

 

IPhone 8 levereras med en helt glasdesign, fantastisk bakkamera, en ny A11 Bionic-chipset, iOS 11-programvara, trådlösa laddningsfunktioner och mycket, mycket mer.

Det är den mest avancerade enheten från Apple än och är den perfekta nya telefonen att uppgradera till, men varför tror vi att du ska gå med Sky Mobile?

 

Det finns många anledningar. En av dem är att Sky Mobile erbjuder dig möjligheten att få en ny telefon var 12: e månad istället för att vara låst i ett tvåårskontrakt. Det betyder att du aldrig kommer att bli kvar och du kan alltid ha den senaste och bästa telefonen.

 

Du behöver bara betala en extra £ 5 per månad och £ 99 på förhand för privilegiet att byta till en helt ny telefon på bara ett år, och det är allt tack vare Swap12-planen från Sky Mobile.

 

Om du inte har något emot att hålla telefonen i två år kan du dock uppgradera efter 24 månader med standard Swap24-planen och få Skys lägsta månadspris.

 

Sky Mobile är också det enda brittiska nätverket som erbjuder data som rullar över månad efter månad. Faktum är att Sky Mobile låter dina oanvända data hoppa över tiden och du kan använda den i upp till tre år.

 

Det betyder att om du är på en 2GB-månads kontrakt och du bara kan använda 1GB i september så kommer du att ha 3GB att använda i oktober. Allt detta kommer att monteras i vad som kallas din Sky Piggybank, så du kan spara dina oanvända data för när du verkligen behöver den.

 

Om du redan är en Sky TV-kund får du också Obegränsad samtal och text på vilken dataplan du väljer, vilket sparar dig 10 kr per månad. Och du kan ta upp till fem SIM-kort per hushåll, så besparingarna kan verkligen lägga till.

 

Dessutom kan du också synkronisera dina inspelningar från Sky + för att skapa din egen spellista för att titta på din telefon.

 

Det är särskilt smart om du inte vill slösa tid på att träna om vad du ska titta på, eftersom det antingen laddas ner via Wi-Fi eller du kan strömma det över din 4G-anslutning också.

 

Den senaste stora fördelen med Sky Mobile är det låter dig välja det exakta paketet du behöver.

 

Om du vill ha mer data än några minuter kan du välja det. Men om du i nästa månad använder dig av mer samtalstid än förväntat kan du sedan ändra din plan för att återspegla det.

 

Du kan blanda upp din plan med Sky Mobile för att passa dig, och det är bara några av de många anledningarna till att nätverket är det bästa stället att köpa din nya iPhone.

 

Kolla in Sky Mobiles officiella iPhone 8-priser för den nya telefonen så att du kan få det senaste från Apple nu med landets mest innovativa nätverk.