IPhone 8 release datum, nyheter och rykten

IPhone 8 release datum, nyheter och rykten

Apples iPhone 8 är 10-årsdagen telefonen med stora förändringar

Uppdatering: iPhone 8-utgivningsdatumet närmar sig snabbt, och vi kan berätta för att det finns ett antal läckor i form av videor nu. Det ser ut att vara på den slutliga designfasen och klar för massproduktion. Vad är det så? Kommer fingeravtryckssensorn fortfarande att vara på telefonen? Dina frågor kommer att besvaras nedan.

 

IPhone 8 är Apples tio års jubileums smartphone som är redo att fira 2017 med radikala förändringar. Det är dags, eftersom vi inte har sett ett nytt utseende i tre år med mindre uppgraderingar, så förbered dig för att bli wowed.

 

Tim Cook kommer att vinka runt den helt nya telefonen på bara några veckor, enligt alla de senaste iPhone 8 läckorna. Men vad är sant och vad är hoppfullt tänkande?

Vi sorterar igenom alla rykten för att leverera fakta och skära igenom den fördjupade spekulationen, från de ständigt föränderliga utgivningsdagsteorierna till det allt viktigaste priset för iPhone 8.

 

Låt oss granska alla stora iPhone 8 rykten hittills.

 

Namnet på iPhone 8

 

Ja, det skulle innebära tre nya iPhone-modeller att välja mellan.

 

IPhone 8 är det vanliga namnet vi använder, men det kan vara iPhone X eller iPhone Edition. Varför? Detta är sätt större än en blygsam iPhone 7S och iPhone 7S Plus uppdatering som fortfarande sägs vara på väg.

Varje iPhone 8-rykte ger oss verkligen en känsla att Apple övervakar sin telefon med minst en premiumdesign - vad vi kallar iPhone 8 - samtidigt som det ger en grundläggande specifikation för iPhone 7S och iPhone 7S Plus. Ja, det skulle innebära tre nya iPhone-modeller att välja mellan.