OnePlus-flaggskepp

OnePlus-flaggskepp

Det är ett säkert tecken på att en ny telefon är på väg när handenheten den ersätter slutar säljas - och med tanke på att OnePlus inte längre låter kunderna köpa OnePlus 5T i USA, kan vi anta att OnePlus 6 håller på att bryta om .

 

Medan OnePlus-flaggskepp oftast lanseras i juni verkar det som om den kinesiska telefonsvararen kan bryta med tradition den här gången genom att trycka på OnePlus 6 tidigare. April hade blivit upplyst som en lanseringsmånad, och den senaste utvecklingen skulle föreslå att det handlar om rätt.

 

OnePlus berättade för Engadget att det har sålts alla enheter som tillverkades för Nordamerika, och före schemat också, så det låter som att företaget hade tänkt att hålla telefonen till försäljning i lite längre tid. Om du fortfarande vill ha en måste du komma på eBay.

 

Vad du kan förvänta

Vi vet redan mycket om OnePlus 6 tack vare en följd av läckage de senaste månaderna. Snapdragon 845 är ryktet för att vara inbyggt chip, och uppenbarligen blir batteriet ett steg över telefonens föregångare.

 

Det har också föreslagits att OnePlus kommer att höja priset på sin kommande flaggskepps telefon, introducera den till $ 749 i USA (det är ungefär £ 530 eller AU $ 970). Med tanke på att förra årets OnePlus 5T kom in på $ 499, skulle det markera ett seriöst prisskifte från företaget känt för att erbjuda utmärkt värde.

 

Vad OnePlus planerar med OnePlus 6, borde vi inte ha mycket längre tid att vänta med att ta reda på, och vi kommer givetvis att få nyheter om lanseringen när det händer. Telefonen ser redan ut att vara en av telefonerna 2018.

 

Här är allt vi vet om OnePlus 6 hittills