Samsung Galaxy C10 är den första Samsung-telefone

 Samsung Galaxy C10 är den första Samsung-telefone

Tidigare denna månad berättade vi för dig att det fanns spekulationer om att Samsung Galaxy Note 8 inte skulle vara den första Samsung-branded-telefonen för att bära en dubbelkamera setup. Istället var buzz runt vattenkylaren att en ny Samsung-telefon i Galaxy C-linjen skulle vara första över målstrecket med dubbla snapparna, som skulle placeras vertikalt på baksidan. Idag blev den telefonens namn äntligen avslöjade i ett par tweets spridda i morse.

 

Enligt en källa från Kina kommer den första Samsung-handenheten att bära en dubbelkamera setup Samsung Galaxy C10. Modellens nummer är SM-C9150. Och den här handenheten kommer att bli den nya Snapdragon 660 SoC, som ska presenteras av Qualcomm den 9 maj. Det råkar vara det här på tisdag.

 

Och vad sägs om dessa pojkar och tjejer! Galaxy C10 kommer enligt uppgift att innehålla sin egen dedikerade Bixby-knapp, precis som den knapp som hittades på Samsung Galaxy S8 och Samsung Galaxy S8 +. Den samma källan som mötte denna information tweeted också en skiss på baksidan av Galaxy C10 för några dagar sedan . Skissen misslyckades med att visa en fingeravtrycksskanner på baksidan, vilket innebär att den antingen är inbäddad i hemknappen som på andra Samsung-modeller eller inbäddad i skärmen. Eftersom tekniken för att göra det senare har varit problematisk, verkar hemknappen det bästa stället för fingeravtrycksläsaren vid denna tidpunkt.