Vilket skärmskydd skall jag välja till min telefon

Vilket skärmskydd skall jag välja till min telefon

När det kommer till skärmskydd så finns det en väldigt massa olika märken att välja emellan, allt ifrån billiga skydd som inte gör speciellt stor nytta till dem dyrare skydden som kan spara dig flera 1000 kronor i dyra reparationskostnader. Felet många gör är att dem snålar in på något så enkelt som ett skärmskydd för ett par hundra kronor och istället betalar flera tusenlappar i reparationskostnader när olyckan väl är framme. I en sån situation önskar man att man haft både ett skärmskydd och ett skal med medföljande plånbok.

 

Tidigare så tillverkades skärmskydden uteslutande i en tunn plastfilm som skulle skydda mot vanligt slitage och var väldigt svårt att montera och medförde ofta fula bubblor. Det skyddade inte heller mot sprickor, det dem däremot kunde göra var att motverka att sprickan blev lika stor som utan och att normalt slitage inte slet direkt på skärmen. Sen kom dem lite kraftigare plastskydden som inte heller var speciellt effektiva mot kraftiga stötar och inte heller speciellt enkla att montera, men desto längre utvecklingen gick desto bättre blev även plastskydden i funktion och passform. 

 

Men nu är det helt uteslutande glasskydden som är det populäraste, för allt mellan 200 och 400kr så får du en glasskiva lika tjock/tunn som din existerande skärm och fungerar väldigt bra mot repor,  normalt slitage och även när du tappar telefonen och den vanliga skärmen i vanliga fall hade spruckit. Så istället för att lägga tre tusen kronor på ett skärmbyte så behöver du nu bara byta skärmskydd för 199 kronor. Dem är väldigt smidiga och diskreta och det syns knappt att du har ett skärmskydd på till skillnad från att ha ett skal till din telefon som oftast syns väl och i många fall kan vara klumpiga. Ett skal är dock självklart en rekommendation om du inte vill att resten av din telefon skall gå i bitar när du tappar den och olyckan är framme.

 

Skärmskydd finns självklart inte enbart till mobiltelefoner utan även till alla sorts surfplattor, då det är en sån enkel konstruktion på just skärmskydd, ”helt platta glasskivor i olika storlekar” så är det väldigt lätt att producera dem till alla enheter som är platta och finns därför till dem allra flesta mobiltelefon modeller och surfplattor. Och just därför finns det även väldigt många olika tillverkare av skärmskydd då det är en enkel grej att göra pengar på.

 

www.mobilpart.se kan du enkelt gå in och beställa ett skärmskydd till din telefon eller surfplatta, priset ligger på 199kr till alla mobiltelefoner och surfplattor oavsett modell.

 

 

Skärmskydden är av högsta kvalité och är av modellen EX premium tempered Glass med hårdhets klass 9H som är det starkaste utav glasen på marknaden. Dem är helt repfria och du kan med enkelhet skära med ett rakblad över skärmen utan att det gör någon som helst skada.