Fyll på data!

Här kan du se täckningskartorna för alla operatörer. Som du kan se är täckningen väldigt jämnlik hos de flesta operatörerna, för att få mer exakta täckningskartor så kan du klicka dig in på respektive operatörs hemsida via en av länkarna. Som du även kan se så har de flesta operatörer ganska dålig täckning i norrland då alla operatörerna prioriterar nedre delen av Sverige. Men bor du i en storstad så märker du i stort sett ingen skillnad på de olika operatörerna.


Hallon

Hallon är en billig operatör som tillhör mobiloperatören 3 och använder sig utav deras nät och har därför full god teckning i nedre delen av Sverige.


Chilimobil

Chilimobil är en ny lågprisopreatör som använder mobilnätet hos Tre.


Vimla

Vimla är en underoperatör av Telenor och använder sig därför av Telenors mobilnät där dem verkar väldigt snabbt och problemfritt.


A3

A3 är en mobiloperatör som använder sig av Telenors nät.


Comviq

Comviq delar sitt 4G nät med både Tele2 och Telenor, 4G är det snabbaste nätet av dem alla i dagsläget.
Comviqs 3G nät delas med Tele2 och Telia och är det näst snabbaste nätet i dagsläget men har fortfarande fullgod kvalitet. 2G nätet delas även det med Tele2 och Telenor, 2G nätet är det äldsta och långsammaste nätet av dem alla.


Halebop

Operatören Halebop verkar i Telias mobila nät. Telia erbjuder sin täckning av mobilsurf i 4G, Turbo 3G och EDGE samt täckningen för samtal och SMS.


Tele2

Tele2 har utmärkt mobiltäckning på sina abonnemang och kontantkort. Tele2 delar mobilnät med både Telenor, Telia och Comviq och har därför riktigt god täckning.


Fello

Fello går i Telias nät och har tillgång till hela Telias 2G-, 3G- och 4G-nät. Telia har väldigt god täckning på sitt 2G nät där dem har väldigt god täckning på platser där andra operatörer ligger lite efter tex långt utanför städer och uppe i norrland.


My Beat

Mybeat verkar i Telenors mobilnät och har därför väldigt god teckning på både 2G, 3G, och även på det nyaste och snabbaste 4G nätet.


Tre

Tre sänder sina frekvenser i sitt egna mobilnät och även i en del av de andra operatörernas nät. Tre var dem första med att lansera sitt 3G nät.


Telenor

Telenor använder sig utav sitt egna mobilnät och även tillsammans med vissa andra mobiloperatörer och har som alla andra operatörer väldigt god täckning i större delen av Sverige och främst i städer.


Telia

Telia surf