Tellus Mobil mobilabonnemang

Tellus är en ny operatör på den svenska marknaden och erbjuder ett bra utbud av olika abonnemang. Precis som hos många andra mobiloperatörer finns inga bindning- eller uppsägningstider, vilket gör det enkelt att anpassa mobilabonnemangen efter behov. Du kan en gång i månaden uppgradera ditt mobilabonnemang eller sänka surfmängden för att få lägre kostnader och ändringarna träder i kraft vid månadsskiftet. Det här är en mobiloperatör med låga priser men med bra möjligheter till mycket surf så det är mycket prisvärda abonnemang.

Som kund hos Tellus Mobil får du mycket god täckning och höga hastigheter genom nätet hos Tele2. Enligt operatören Tele2 täcker deras mobilnät 90% av Sveriges yta och når 99,9% av befolkningen.

I alla abonnemang ingår fria samtal och sms. Du kan dessutom ringa med 4G- och wifi-samtal som gör det möjligt att ringa trots att det är sämre täckning. När du ska välja surfmängd finns det allt från små på 5 GB upp till 100 GB vilket är mer än vad många egentligen behöver. Har du inte hunnit använda all surf kan du spara resterande surfpotter i upp till 90 dagar.

För dig som är pensionär eller över 55 år finns det fina rabatter på seniorabonnemang. Det finns också särskilda familjeabonnemang som ger rabatt på månadskostnaden för upp till 8 personer där surfen kan delas mellan familjemedlemmarna.

Supporten är något som operatören har satsat på med många kontaktvägar genom telefon, e-post och sociala medier. De håller också på att bygga ut sin kunskapsbank på sin webbplats där du som kund enkelt ska kunna leta upp mycket svar själv på egen hand för att slippa behöva kontakta kundtjänst.


Mobilabonnemang från Tellus Mobil passar bäst för

Barn
Ungdom
Vuxen
Senior
Resenär
Student

Tellus Mobil prisplaner

Detaljerad prisplan Utlandspriser

Kampanjer & erbjudanden

Första månaden för endast 50 kr

Som ny kund får du oavsett mobilabonnemang den första månaden för bara 50 kr!

Läs mer om erbjudandet

Värva en vän

Som kund hos Tellus Mobil kan du och en vän få en fri månad när du har värvat vännen.

Läs mer om erbjudandet

Beställ ett abonnemang från Tellus Mobil nu!

Erbjudanden angivna ovan kan vara tidsbegränsade så beställ ditt Tellus Mobil abonnemang redan idag för att kunna ta del av erbjudandet.


Vanliga frågor och svar om Tellus Mobil


Har Tellus Mobil någon bra kundtjänst?

Operatören är ny så det finns ännu inte så mycket omdömen men de har valt att satsa på en bra kundtjänst med många kontaktvägar via telefon, e-post och sociala medier.


Har Tellus Mobil några rabatter?

Ja, de har rabatter för pensionärer och på sina familjeabonnemang där upp till 8 personer kan få lägre månadskostnad och dela surf.


Vilket mobilnät använder Tellus Mobil?

Operatören Tellus Mobil använder sig av Tele2s nät som ger hög hastighet och mycket god täckning i stora delar av Sverige.


Har Tellus Mobil någon bindningstid?

Nej, som kund hos Tellus Mobil har du varken bindningstider eller uppsägningstider.


Kan jag behålla mitt gamla nummer om jag blir kund hos Tellus mobil?

Ja, det går utmärkt att flytta över ditt aktuella mobilnummer till Tellus mobil.  • Spara surf i 90 dagar
  • Bra täckning i Tele2s nät
  • Ingen bindningstid

Mer info & beställ


Täckning

Tellus Mobil täckningskarta över Sverige
Fullständig täckningskarta Alla täckningskartor