Vimla mobilabonnemang

Vimla är en mobiloperatör som lanserades 2014 och sänder i Telenors mobilnät. Vimla erbjuder ett prisvärt och bra abonnemang för en billig slant.

Vimla är en kanonbra operatör att välja för dig som ungdom. Har du frågor eller behöver teknisk hjälp finns det ett supportforum på Vimlas hemsida så du slipper ringa och sitta i långa telefonköer för att få hjälp om något fel skulle inträffa.

Skaffar du ett mobilabonnemang från Vimla så behöver du inte oroa dig för långa bindningstider om du skulle vilja byta mobiloperatör.

Ett stort plus hos Vimla är att du behåller din oanvända mobilsurf till nästkommande månad. Du kan till och med spara din surf hur länge du vill utan begränsningar. Du vet väl också att du som nyvärvad kund och varje gång du värvar en ny kund får 10 kr avdrag på alla dina kommande fakturor? Det gäller även personen som du har värvat. Så detta gör att Vimla är den enda operatören på marknaden som teoretiskt sett kan erbjuda ett gratis mobilabonnemang om du bara värvar tillräckligt många vänner till deras abonnemang.


Mobilabonnemang från Vimla passar bäst för

Barn
Ungdom
Vuxen
Senior
Resenär
Student

Vimla prisplaner

Detaljerad prisplan Utlandspriser

Extra data

Har du slut på surf? Passa då på att se efter här i listan vad extra surf kostar så kan du klicka dig vidare till vår undersida för att tanka på med mer surf.

Tankning

Företagsabonnemang

Letar ditt företag efter nya kommunikationslösningar? Då kan du klicka här för att läsa mer om alla de olika prisplaner som operatörerna erbjuder till sina företagskunder.

Företags abonnemang

Kampanjer & erbjudanden

Barn, Student eller 55+

Du som är under 18 år, student eller 55+ får följande erbjudande på surf:

  • 6 GB istället för 3 GB
  • 10 GB istället för 8 GB
  • 25 GB istället för 18 GB
Läs mer om erbjudandet

Nykundsrabatt

Vimla erbjuder just nu följande rabatt till alla nya kunder:

  • 75% rabatt i två månader
Läs mer om erbjudandet

Beställ ett abonnemang från Vimla nu!

Erbjudanden angivna ovan kan vara tidsbegränsade så beställ ditt Vimla abonnemang redan idag för att kunna ta del av erbjudandet.


  • Bra täckning i Telenors nät
  • Spara oanvänd surf i ett år
  • Tipsa en vän om Vimla och få rabatt

Mer info & beställTäckning

Vimla täckningskarta över Sverige Fullständig täckningskarta Alla täckningskartor