Vimla mobilabonnemang

Vimla är en mobiloperatör som lanserades 2014 och sänder i Telenor’s mobilnät. Vimla erbjuder ett prisvärt och bra abonnemang för en billig slant.

Vimla är en kanonbra operatör att välja för dig som ungdom. Du skräddarsyr ditt egna abonnemang utifrån önskemål och de har även ett support forum på sin hemsida så du slipper ringa och sitta i långa telefonköer för att få hjälp om något fel skulle inträffa.

Skaffar du ett mobilabonnemang från Vimla så behöver du inte oroa dig för långa bindningstider om du skulle vilja byta mobiloperatör.

Ett stort plus hos Vimla är att du behåller din oanvända mobilsurf, samtal och meddelanden till nästkommande månad, det är så galet att du till och med kan spara din surf dina samtal och dina sms/mms hur länge du vill utan begränsningar. Du vet väll också att du som nyvärvad kund och varje gång du värvar en ny kund får 10kr avdrag på alla dina kommande fakturor? Det gäller även personen som du har värvat. Så detta gör att Vimla är den enda operatören på marknaden som teoretiskt sett kanerbjuda ett gratis mobilabonnemang om du bara värvar tillräckligt många vänner till deras abonnemang.


Mobilabonnemang från Vimla passar bäst för

Barn
Ungdom
Vuxen
Senior
Resenär
Student

Vimla prisplaner

Detaljerad prisplan Utlandspriser
Detaljerad prisplan Utlandspriser

Extra data

Har du slut på surf? Passa då på att se efter här i listan vad extra surf kostar så kan du klicka dig vidare till vår undersida för påtankningar.

Tankning

Företags abonnemang

Letar ditt företag efter nya kommunikations lösningar? Då kan du klicka här för att läsa mer om alla de olika prisplaner som operatörerna erbjuder till sina företagskunder.

Företags abonnemang

Kampanjer & erbjudanden

Barn, Student eller 55+

Du som är under 18 år, student eller 55+ får följande erbjudande på surf:

  • 2 GB istället för 1 GB
  • 7 GB istället för 3 GB
  • 10 GB istället för 7 GB
  • 14 GB istället för 10 GB
Läs mer om erbjudandet

Nykund och värvnings rabatt

Vimla erbjuder just nu följande rabatt till alla nya kunder:

  • 50% rabatt i tre månader
  • 20 GB extra mobilsurf
  • NYHET! Du kan spara oanvänd surf så länge du vill
Läs mer om erbjudandet

Beställ ett abonnemang från Vimla nu!

Erbjudanden angivna ovan kan vara tidsbegränsade så beställ ditt Vimla abonnemang redan idag för att kunna ta del av erbjudandet.


  • Skräddarsy ditt abonnemang som du vill
  • Spara oanvänd surf till nästa månad
  • Tipsa en vän om Vimla och få rabatt

Mer info & beställTäckning

Fullständig täckningskarta Alla täckningskartor