Fibio abonnemang

Fibio är en ny mobiloperatör och är än så länge den enda operatören som erbjuder prisgaranti och täckningsgaranti! Operatören använder sig av mobilnätet hos Telenor som täcker 90% av Sveriges yta och 99,9 % av Sveriges invånare.

Du kan här jämföra och läsa om Fibio som mobiloperatör och deras abonnemangsformer.

Erbjudande

Som operatör erbjuder Fibio i sitt utbud både mobilabonnemang, mobilt bredband och hemtelefoni utan bindningstid och du kan byta fritt mellan olika abonnemang inom samma tjänst.

Fibio har rabatter och speciella abonnemang utformade för en rad olika kundgrupper. Dessa är barn och ungdomar under 18, studenter, seniorer och familjer. I alla abonnemang ingår alltid fria samtal och mess, och täckning i Telenors nät.

Tips: Fibio har prisgaranti. Det innebär att man kan prismatcha om man hittar ett abonnemang med samma villkor till ett lägre pris.

Support

Mobiloperatören Fibio har valt att satsa på sin kundservice med många kontaktvägar genom telefon, e-post och sociala kanaler. Vill du slippa telefonköer kan du välja att bli uppringd på en tid som passar dig.

Fördelar

  • Rabatter till barn, studenter, seniorer och familjer
  • Bra kundomdömen på Trustpilot
  • Webbshop med second hand-mobiler

Nackdelar

  • Vill man ha 5G-täckning kostar det extra

Vanliga frågor och svar om Fibio

Vilket nät använder Fibio?

Operatören har valt att använda sig av Telenors nät. Fibio erbjuder dessutom täckningsgaranti vilket innebär att om det inte finns någon täckning där du bor eller täckningen inte fungerar som den ska kan du använda deras täckningsgaranti.

Har Fibio någon bindningstid?

Nej, operatören har ingen bindningstid vilket gör det lättare att kunna byta om du behöver det.

Finns det telefonsupport hos Fibio?

Ja, operatören har valt att satsa på en bra kundservice med både telefonsupport och att du kan nå supporten via e-post och sociala medier. Du kan till och med välja att bli uppringd på en tid som passar dig!

Får man studentrabatt med Fibio?

Ja, operatören har prisvärda studentabonnemang för dig som är student och letar studentrabatter. Fibio har också ofta bra erbjudande med extra rabatter för de första månaderna.

Har Fibio seniorabonnemang?

Ja, för dig som är senior eller pensionär och har fyllt 55 år finns det seniorabonnemang med bra priser. Det finns ofta kampanjer där du också får extra rabatt de första månaderna.