Om oss

Mobilabonnemanget.se lanserades 2016. Vi listar de största mobiloperatörerna på den svenska marknaden så att du enkelt ska kunna jämföra alla mobiloperatörer samtidigt på en och samma sida och finna ett billigt mobilabonnemang. Här kan du även läsa dig till allt du behöver veta för att skaffa dig ett nytt mobilabonnemang. 

Mobiloperatörer på Mobilabonnemanget.se

På sajten kan du finna information om följande mobiloperatörer: A3, Chili mobil, Comviq, Fello, Hallon, Halebop, Karma mobil, Penny, Tre, Telenor, Katshing, Tele2, Telia och Vimla. Informationen hämtas från operatörernas hemsidor. 

Uppdateringar av Mobilabonnemanget.se

Informationen på sajten uppdateras löpande. Det är inte vanligt förekommande, men ibland kan operatörerna ha gjort någon ändring som inte har slagit igenom på vår sida. Utgå från att informationen på operatörens egen hemsida stämmer och det står något annat på vår sida

Kontaktuppgifter

Vill du komma i kontakt med redaktionen bakom Mobilabonnemanget.se? Hör av dig på hej@mobilabonnemanget.se Vi vill gärna att du hör av dig om du har några frågor, har hittat några fel på sajten eller har förslag på förbättringar. Likaså hör vi gärna av från kollegor som har idéer på samarbeten eller andra förslag 

Skribenter

Vi är mycket stolta över våra skribenter. Genom att hårdbevaka mobilsektorn har vi en överblick som många andra saknar. Vi är därför oftast först med det senaste och kan förklara det på ett lättbegripligt sätt. Målsättningen med våra texter är att göra dem enkla att förstå och att ert beslut kring mobilabonnemang ska bli enklare. Att bedömma abonnemangen på ett rättvist och objektivt sätt är viktigt för oss. Vi försöker därför ha med samtliga operatörer på den svenska marknaden och lyfta fram dess för- och nackdelar så att du ska kunna ta ett beslut baserat på korrekt information.

Detta är våra 10 budord på Mobilabonnemanget.se

  1. Korrekt information
  2. Alltid uppdaterat
  3. Objektiva recensioner
  4. Enkelt att förstå
  5. Enkelt att välja
  6. Transparens för läsaren
  7. Kontinuerlig förbättring av sajten
  8. Vi tar oss alltid tid för våra läsare
  9. Tillsammans – vi samarbetar för att erbjuda den bästa tjänsten
  10. Vi vill vara den bästa jämförelsetjänsten