Tellus Mobil mobilabonnemang

  • Bra täckning i Tele2s nät
  • Spara surf i 90 dagar
  • Ingen bindningstid eller uppsägningstid

Erbjudande

Tellus är spännande operatör på den svenska marknaden och erbjuder ett bra utbud av olika abonnemang. Precis som hos många andra mobiloperatörer finns inga bindning- eller uppsägningstider, vilket gör det enkelt att anpassa mobilabonnemangen efter behov. Du kan en gång i månaden uppgradera ditt mobilabonnemang eller sänka surfmängden för att få lägre kostnader och ändringarna träder i kraft vid månadsskiftet. Det här är en mobiloperatör med låga priser men med bra möjligheter till mycket surf så det är mycket prisvärda abonnemang.

Som kund hos Tellus Mobil får du mycket god täckning och höga hastigheter genom nätet hos Tele2. Enligt operatören Tele2 täcker deras mobilnät 90% av Sveriges yta och når 99,9% av befolkningen. 

I alla abonnemang ingår fria samtal och sms. Du kan dessutom ringa med 4G- och wifi-samtal som gör det möjligt att ringa trots att det är sämre täckning. När du ska välja surfmängd finns det allt från små på 5 GB upp till 100 GB vilket är mer än vad många egentligen behöver. Har du inte hunnit använda all surf kan du spara resterande surfpotter i upp till 90 dagar.

För dig som är pensionär eller över 55 år finns det fina rabatter på seniorabonnemang. Det finns också särskilda familjeabonnemang som ger rabatt på månadskostnaden för upp till 8 personer där surfen kan delas mellan familjemedlemmarna.

Tips: Tellus har ofta riktigt bra rabatter den första månaden man är kund.

Support

Supporten är något som operatören har satsat på med många kontaktvägar genom telefon, e-post och sociala medier. De håller också på att bygga ut sin kunskapsbank på sin webbplats där du som kund enkelt ska kunna leta upp mycket svar själv på egen hand för att slippa behöva kontakta kundtjänst.

Fördelar

  • Tele2s mobilnät
  • Rabatter till nya kunder och seniorer
  • Familjeabonnemang

Nackdelar

  • Erbjuder inte 5G

Vanliga frågor och svar om Tellus Mobil

Har Tellus Mobil någon bra kundtjänst?

Tellus Mobil har en bra kundtjänst med många kontaktvägar via telefon, e-post och sociala medier.

Har Tellus Mobil några rabatter?

Ja, de har rabatter för pensionärer och på sina familjeabonnemang där upp till 8 personer kan få lägre månadskostnad och dela surf. Som ny kund får man ofta rabatt första månaden.

Vilket mobilnät använder Tellus Mobil?

Operatören Tellus Mobil använder sig av Tele2s nät som ger hög hastighet och mycket god täckning i stora delar av Sverige.

Har Tellus Mobil någon bindningstid?

Nej, som kund hos Tellus Mobil har du varken bindningstider eller uppsägningstider.

Kan jag behålla mitt gamla nummer om jag blir kund hos Tellus mobil?

Ja, det går utmärkt att flytta över ditt aktuella mobilnummer till Tellus mobil.